Fost star al lui PSG a ajuns înjunghiat la spital. Ipoteză uluitoare: argentinianul s-ar fi rănit singur din cauza consumului de droguri

de: Beatrice Dumitru
21 12. 2023

Fostul atacant al lui Napoli și PSG are probleme foarte mari. Argentinianul a ajuns la spital, în Uruguay, cu o plagă în zona abdomenului și o fractură la nivelul claviculei. Poliția investighează modul în care a fost rănit, dar se pare că acesta s-ar fi automutilat din cauza consumului de droguri.

Ipoteza șocantă în cazul fostului internațional argentinian

Fostul atacant al echipei Paris Saint-Germain (2012-2016), a fost înjunghiat în urma unui conflict care ar fi avut loc în locuința personală şi a fost internat la spitalul din Cantegril, din sudul Uruguayului, potrivit presei locale. Fostul internaţional argentinian a suferit o plagă înjunghiată în abdomen şi o „fractură de claviculă”.

Potrivit Montevideo Portal, Ezequiel Lavezzi, căci despre el este vorba, și-ar fi provocat o tăietură în abdomen în urma unei crize cauzate de consumul de droguri. Deși s-a vehiculat că argentinianul ar fi fost înjunghiat, sursele spun că ”și-a provocat singur o tăietură adâncă în abdomen și are o luxație în urma unei căzături pe care a suferit-o„. Toate acestea s-ar fi întâmplat din cauza unei crize în urma consumului de droguri.

Ezequiel Lavezzi, fost jucător al lui PSG. Sursa foto: Profimedia

Ce versiune are familia lui Ezequiel Lavezzi

Familia lui Lavezzi a susținut că, de fapt, fostul internațional argentinian ar fi căzut de pe o scară în timp ce schimba un bec și s-a lovit de o piesă de mobilier, rănindu-se la umăr.

Ce s-a întâmplat cu Lavezzi? În jurul orei 05:00 dimineața a fost apelat numărul de urgență și s-a cerut intervenția unei ambulanțe la  locuința acestuia din Uruguay . În același timp, la fața locului a ajuns și un echipaj de poliție, informează Monteviodeo Portal. La sosire, anchetatorii au identificat că victima era fostul jucător al echipei naționale a Argentinei, care a fost diagnosticat cu claviculă ruptă.

Citește și: Wayne Rooney, dezvăluiri dureroase despre dependența sa de alcool: ”Am băut până am leșinat”

Polițiștii au găsit urme de băuturi alcoolice și droguri care ar putea schimba versiunea membrilor familiei, Fostul fotbalist se afla în criză din cauza consumului de droguri. Astfel, autoritățile au precizat că investighează cazul și că au fist interogate mai multe persoane care au fost martore ale incidentului.

Ezequiel  Lavezzi a ajuns în centrul de sănătate Maldonado împreună cu iubita sa. Este aceeași unitatea medicală care l-a găzduit în anul 2000 pe Diego Armando Maradona, timp de 20 de zile.

Ce se întâmplă cu Ezequiel  Lavezzi

După ce a fost internat la Sanatoriul Cantegril din Maldonado pentru o fractură, Ezequiel Pocho Lavezzi a fost externat și va pleca spre Buenos Aires, informează sursa citată.

Potrivit Parchetului, având în vedere împrejurările în care s-a produs fractura lui Lavezzi, cazul va fi cu siguranță clasat. ”Ceea ce fac oamenii în viața lor privată, atâta timp cât nu constituie o infracțiune, nu merită intervenția Procuraturii”, a explicat directorul de comunicare al Parchetului, Javier Benech.

Citește și: Barcelona l-a anunțat ca o mare vedetă, dar totul s-a transformat într-un calvar. ”Fotbalul m-a distrus”. Ce face în prezent

Procurorul care se ocupă de caz a anunțat că ”nu a fost nicio faptă penală, ci mai degrabă a fost un accident”. Incidenntul în urma căriua Lavezzi s-a ales cu clavicula ruptă a avut loc în timpul unui eveniment de familie la casa sa din Arenas de Jose Ignacio, Uruguay.